Climber Worldwide

Vi söker BI-konsulter med webbinriktning till Stockholm och Malmö

Är du en driven problemlösare som har minst två års erfarenhet av BI-verktyg? Har du arbetat med webbutveckling? Då kan du vara den Business Intelligence-konsult vi söker. Hos Climber väntar utmanande och varierande uppdrag hos spännande bolag inom olika branscher. Läs mer!

Climber är ett konsultbolag inom Business Intelligence som utvecklar beslutsstödslösningar i QlikView och Qlik Sense. Vårt erbjudande rymmer hela Business Intelligence-resan och omfattar strategi, utveckling, infrastruktur och support. Bolaget grundades 2007 och idag är vi Europas ledande Qlik-partner med 80 medarbetare fördelade på sju kontor runt om i Europa. Vi har kommit en bra bit på vår resa men vill växa ännu mer. Nu söker vi en ambitiös Business Intelligence-konsult med erfarenhet av webbutveckling som vill ta nästa steg tillsammans med oss.

Om jobbet

Som BI-konsult på Climber hjälper du våra kunder att utforska och förstå deras verksamhet. Du utvecklar beslutstödslösningar i Qlik som utgår ifrån användaren och är anpassade för webben. Med hjälp av mashups och extensions skapar du integrerade och grafiskt förfinade lösningar som hjälper användaren längs vägen. I projekten är du en del av ett mindre team som arbetar agilt i nära samarbete med kund och stöds av en Business Intelligence Manager. Du tillför webbkompetens till gruppen, står för gränssnittet och omsätter komplex data i visualiseringar som är enkla att ta till sig.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

  • Minst två års erfarenhet av att ha arbetat med databaser i kombination med Javascript, HTML5 och CSS.
  • Arbetat i och med BI-verktyg, företrädesvis Qlik Sense eller QlikView.
  • Högskoleutbildning inom ekonomi, it, informatik eller som ingenjör.
  • Mycket god kommunikativ förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

VEM ÄR DU?

En analytisk, nyfiken och klurig problemlösare med användarupplevelsen i fokus. Du triggas av utmaningen i att omvandla komplicerad data och olika nyckeltal, till konkret information att agera på. Självklart har du öga för design, kan applicera grafiska riktlinjer i en digital kontext och utnyttjar möjligheterna som HTML5, CSS och Javascript erbjuder för att skapa smarta visualiseringar. Du är kommunikativ, lyhörd inför kundens behov och önskemål, men tvekar inte att ifrågasätta. Ditt arbetssätt är mycket strukturerat och du trivs med frihet under ansvar. Att utvecklas som person och i din yrkesroll driver dig, samtidigt som du gärna delar din egen expertis med andra.

VAD VÄNTAR DIG?

Climber är en fartfylld och flexibel arbetsplats med högt i tak där du enkelt kombinerar liv och arbetsliv. Vi är ett aktivt gäng som trivs med varandra och gärna gör saker tillsammans. Hos oss varvas fredagsfrukostar, AWs, löpteknikträning och lunchbowling med månadsmöten och kvartalsvisa utbildningsdagar. En av årets höjdpunkter är Company Meeting, när alla medarbetare samlas för en gemensam kickoff någonstans i Europa. Till vardags hittar du oss i fräscha och centralt belägna lokaler vid Hötorget i Stockholm respektive Skeppsbron i Malmö.

Sök jobbet!

Låter det här som du? Ansök direkt via knappen nedan eller maila ditt CV och ett kort personligt brev till jobb@climber.se. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta Eva Chrona eller Michael Nordström. Vi ser fram emot din ansökan!