Climber Worldwide

Kombinera budget och uppföljning med Bizview

En precis planering bygger på noggrann uppföljning. Genom att integrera Bizview med er lösning i QlikView eller Qlik Sense får ni båda delarna. BizView är ett verktyg för budgetering och prognosticering som underlättar samarbetet i planeringsprocessen. Flera personer i organisationen kan arbeta parallellt i det webbaserade gränssnittet som är snarlik den verklighet ni möter i Excel.

Så fungerar Bizview

Skapa egna inmatningsformulär

Bizview adderar inmatningsfunktionalitet till ert BI-verktyg och gör det möjligt att samla budgetering, analys och KPI-uppföljning i en och samma lösning. Ni skapar egna inmatningsformulär och arbetar på samma sätt som i Excel med motsvarande formler och funktioner. Verktyget stöder en arbetsrutin med en godkännandeprocess i flera steg, för att förenkla samarbetet men samtidigt kunna bibehålla kontrollen.

Analysera och planera – samtidigt!

När ni kombinerar Bizview med ert BI-verktyg kan ni enkelt titta bakåt när ni planerar framåt. Till exempel kan ni direkt klicka er vidare från det inmatningsformulär ni arbetar i och titta på den historiska utvecklingen i Qlik. Likaså kan ni hämta siffrorna från förra årets budgetformulär och visualisera dem i tydliga grafer i en dashboard för att underlätta årets budgetarbete. Integrationen är sömlös och utformad för en samlad arbetsrutin.

BIZVIEW GER STORA BESPARINGAR FÖR EKERÖ KOMMUN

I en kommun som ständigt växer ställs större och större krav på kvalitetsuppföljning och digitalisering. Med hjälp av Climber och Bizview har socialtjänsten i Ekerö kommun fått ett webbaserat, rättssäkert och behörighetsstyrt system som passar både deras och invånarnas behov. Med lösningen i QlikView blev det bland annat möjligt att kombinera data för varje klient i realtid, även utanför Excel, vilket gjorde verksamhets- och kvalitetsuppföljning på alla prioriterade områden enklare. Kostnader kunde till exempel kopplas till aktuell insats och nedlagd tid…

>> Läs hela intervjun med Ekerö kommun…

FLER BOLAG SOM OCKSÅ VALT BIZVIEW

Om Bizview

Bizview är en del av insightsoftware och partner till Climber sedan 2015. Det är ett norskt bolag som grundades 2001 och finns representerade runt om i Europa genom partners. Idag använder över 1 000 olika bolag verktyget, bland annat vår gemensamma kund Grand Hôtel, vilket gör Bizview till en av de ledande leverantörerna i Norden av systemstöd för budgetering.

Demo, pris eller mer information?

Kontakta oss när ni vill veta mer om Bizview, få en offert eller boka en demo. Vi kommer till er och visar hur verktyget fungerar och kan kombineras med er Qlik-lösning.

Jonas Grundström

Sales & Business Development Director
jonas.grundstrom@climber.se
+46 73 340 26 36