Climber Worldwide

Effektivisera budget, prognos och planeringsprocesser med Planacy

Planacy är en planeringsplattform som effektiviserar budget-, prognos- och planeringsprocesser. Plattformen är byggd för att hantera en komplex verklighet och är helt anpassningsbar för olika verksamheter, processer och behov. Genom att integrera Planacy med ert affärssystem eller business intelligence system kan ni ta till vara på redan gjorda investeringar. Med en sömlöst integrerad plattform för såväl datamodell som analys och uppföljning minskar ni implementationstid, underhåll och förvaltning.

Så fungerar Planacy

Budgetering

Budgetverktyget Planacy är utvecklat för att hantera komplexa budgetprocesser och är helt anpassningsbart för ert företag. Det kan hantera allt från HR- och personalbudget till säljbudgetering, projektbudgetering och mycket mer.

Ni får ökad kontroll, en budget med högre precision och mer tid till strategiska aktiviteter. Att Planacy kan integreras med Qlik gör att ni alltid har kvalitetssäkrad data i plattformen och slipper det manuella arbetet med datainsamling, versionshantering, skapandet av mallar och utskick av Excel-ark.

Climber Planacy Overview Help

Prognos

Med Planacy får du ett kraftfullt och värdeskapande budget- och prognosverktyg som är fullt anpassningsbart efter er verksamhet. Genom att tillämpa drivare och rullande prognoser, kommer ni med en effektivare arbetsinsats få en bättre, löpande framåtblick som hjälper er att styra företaget snabbare i rätt riktning.

Det krävs endast ett par knapptryck för att sätta upp en ny prognos, fylla i mallar med utfallsdata och generera ett prognosförslag. Ni kan enkelt arbeta med rullande prognoser som ger automatiska prognosförslag baserat på ert företags KPI:er och trender, enligt den metod som passar er bäst, löpande med rullande månader, kvartal, tertial eller halvår, enbart som rullande eller i kombination med en budget.

Verksamhetsplanering

Planacy kan även hjälpa företag med dess unika verksamhetsplanering, istället för att ha er planeringsprocess i ett kalkylark kan ni få en skräddarsydd mer automatiserad och användarvänlig lösning. Er process blir enklare att administrera, effektivare att bedriva och ni får ökad kvalité på arbetet.

Climber Planacy Template HR cost

Webinar: Effektivisera budgetprocessen? Vi visar hur!

Genom att kombinera budgetering och prognos med finansiell uppföljning får ni en effektivare och mer precis process. På 20 minuter visar vi hur ni enkelt kommer igång.

Climber_Planacy_Webinar_Effektivare Budget och prognos
Climber a Planacy Soultion Partner

CLIMBER EN PLANACY PARTNER

Vi är en Solution Partner till Planacy sedan 2020. Vi har lång erfarenhet av att designa och implementera hållbara FP&A-lösningar inom en rad olika branscher, allt från verkstadsindustrin och retail till fintec. Se hur vi hjälpt vår kund Norvida här eller läs om hur vi hjälpt Panduro här. Vi fokuserar på lösningar som underlättar vardagen i er verksamhet. Oavsett bransch och utgångsläge kan vi hjälpa er till en datadriven, enklare och smidigare budget- och prognosprocess!

Planacy är ett svenskt SaaS-bolag som grundades år 2015. I dagsläget har över 120 företag i Norden valt Planacy som sin primära plattform för budget, prognos och planering, bla vår gemensamma kund Panduro. Planacy drivs av ett motiverat och passionerat team som utvecklar plattformen med visionen att bidra till mer framgångsrika företag genom att möjliggöra mer kontinuerliga, effektiva och värdeskapande planeringsprocesser.

Demo, pris eller mer information om Planacy?

Kontakta oss när ni vill veta mer, få en offert eller boka en demo. Vi kommer till er och visar hur verktyget fungerar.

David Gellerfors

BI Manager - Finance & Planning
david.gellerfors@climber.se
+46 73 303 56 26

Jonas Grundström

Sales & Business Development Director
jonas.grundstrom@climber.se
+46 73 340 26 36