Climber Worldwide

Följ med på vår tillväxtresa!

Climber är ett konsultbolag inom Business Intelligence som utvecklar användarvänliga beslutsstödslösningar i mjukvarorna Qlik Sense och QlikView. Vårt erbjudande är brett och omfattar bland annat strategi, utveckling, infrastruktur och support. Allt för att uppfylla vår vision – Creating Intelligent Business – och möjliggöra en datadriven verksamhet som låter våra kunder utnyttja hela sin samlade potential.

Ett europeiskt konsultbolag

Climber grundades 2007 i Stockholm av Jan Sipek och Michael Nordström. Idag är vi Europas största Qlik-partner med 80 medarbetare fördelade på åtta kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, London, Köpenhamn, Helsingfors, Riga och Enschede. Som medarbetare i Sverige är du en del av ett team på 45 personer som arbetar dedikerat, noggrant och i nära samarbete med kund för att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för bättre beslutsfattande. Som kontaktyta mot våra kunder är du vår viktigaste resurs för att snabbt och lyhört fånga upp nya utmaningar, frågor och behov.

8 snabba fakta om Climber

Vår kultur

Drivet och viljan att utveckla både sig själv och sin kompetens går som en röd tråd genom vårt företag. Vi arbetar för att möjliggöra en kultur där människor växer, utvecklas och lär sig ännu mer. Våra medarbetare har olika utbildning, bakgrund och erfarenhet. En blandning av ingenjörer, ekonomer och systemvetare med en vilja att förstå, ett personligt driv och teknisk expertis som gemensam nämnare. Vi är hungriga nog att lyssna och förstå, men erfarna nog att utmana och ifrågasätta. Som Europas ledande Qlik-partner ser vi alltid till att ligga i framkant för att fullt kunna utnyttja de möjligheter plattformen erbjuder. Vi prioriterar fortbildning och kompetensutveckling genom våra återkommande utbildningsdagar. Du har även en personlig utvecklingsplan som bygger på ditt eget engagemang. Vill du, så vill vi.

Climber på Instagram

Att arbeta hos oss

Hos oss får du arbeta i roliga och utmanade projekt med olika kunder, branscher och funktioner. Vi är inte nischade utan arbetar brett och prestigelöst. Den datadrivna verksamheten är målet som möjliggör bättre affärer, oavsett vad affären består av. Du driver kunden framåt längs deras BI-resa, har direktkontakt med användarna och hjälper dem att följa upp sin verksamhet.

HEMMA ÄR ALLTID BÄST

Även om du kommer att spendera mycket tid hos kund är det våra kontor på Sveavägen i Stockholm och Skeppsbron i Malmö som är din hemmaplan. Här käkar vi fredagsfrukost, har månadsmöten, spelar pingis och tv-spel, äter tårta, har grillkvällar och firar våra gemensamma framgångar. En höjdpunkt under året är vår bolagsgemensamma kick-off där alla länder sammanstrålar för en fyradagarskonferens någonstans i Europa. Under resten av året delar vi kunskap, utmaningar, erfarenheter och kuriosa i vår gemensamma internchatt som går varm varje dag. Har du internationella ambitioner hittar du många möjligheter hos oss.

 

Vill du bli en Climber? Hör av dig!

Utbildningsansvarig
michael.nordstrom@climber.se
+46 70 444 29 47

Michael Nordström