Climber Worldwide
Välkommen på frukost hos Scandic Haymarket! Climber berättar om den datadrivna ekonomifunktionen

Så skapar ni en datadriven ekonomifunktion

– VÄLKOMMEN PÅ FRUKOSTSEMINARIUM DEN 27 APRIL PÅ SCANDIC HAYMARKET!

Är du ekonomichef, controller eller CFO?  Missa inte den här morgonen om hur du som ekonomichef kan dra nytta av Business Intelligence för att arbeta mer strategiskt. Platserna är begränsade – anmäl dig idag!

Ekonomifunktionen är i förändring. Som ekonomichef idag förväntas du ta ett större strategiskt ansvar och leda en framåtriktad funktion som bidrar till verksamhetens utveckling. Samtidigt blir ansvarsområdena alltfler, och undersökningar visar hur ekonomifunktionen upplevs ineffektiv av den egna organisationen. Mindre tid ska gå till rapportering och resultatuppföljning till förmån för värdeskapande analys.

Som ekonomer har ni ingen brist på data som kan hjälpa organisationen framåt. Men att gå från reaktiv resultatuppföljning till proaktiv analys, som driver besluten i organisationen, kräver ett förändrat arbetssätt och engagerade medarbetare. Och hur når ni vi det när budgeten görs i ett system och uppföljningen sker i ett annat? När nyckeltalen definieras olika? Hur når vi ett arbetssätt där alla ser värdet i att mata in informationen på samma sätt? Och hur får ni tid till det här, också?

Välkommen till ett seminarium om en datadriven ekonomifunktion! Den här morgonen går vi igenom hur Business Intelligence kan hjälpa er att skapa en ekonomifunktion som driver verksamhetsbesluten. Vi visar en systemlösning i verktygen Qlik Sense och BizView som gör det möjligt att samla analys, budget och planering.

Under morgonen går vi igenom hur ni:

  • Arbetar med drivers och kombinerar resultatuppföljning med planering för att arbeta mer strategiskt.
  • gör data tillgänglig för hela organisationen för att frigöra mer tid till analys och skapa engagemang internt.
  • hanterar utmaningarna relaterade till system, datakällor, datakvalitet, nyckeltalsdefinitioner och interna arbetsprocesser för att skapa en bild av verksamheten.
  • möjliggör en datadriven kultur där ni vågar lita till informationen som grund för beslut.
  • kan arbeta med gamification för att driva förändringsarbetet och höja motivationen bland medarbetarna

INFORMATION OCH ANMÄLAN

Datum: Torsdagen den 27 april
Tid: 07.30-09.00. Frukost serveras från 07.30 och seminariet startar kl 08.00.
Plats: Salong 2, Scandic Haymarket, plan 3
Talare: Jonas Grundström & Michael Nordström, Climber
Anmälan: I formuläret nedan. Ange eventuella allergier eller intoleranser.

Värm upp med webinaret ”Leder du framtidens ekonomifunktion?”

Det här seminariet är en fortsättning på webinaret – Leder du framtidens ekonomifunktion? – som vi arrangerade med EBG Network den 21 mars. Se webinaret on demand här.

Väl mött den 27 april på Scandic Haymarket.
Varmt välkommen!

Climber

Anmäl dig här!

Här anmäler du dig till vårt frukostseminarium om den datadrivna ekonomifunktionen. Vi ses på Scandic Haymarket!

Climber Frukostseminarium

Frågor? Kontakta oss!

Verksamhetskonsult, Ekonomi & Retail
jonas.grundstrom@climber.se

Jonas Grundström

Marknadschef
carolina.mistander@climber.se
072 352 35 09

Carolina Mistander

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

News

Event: Climber Extensions för Qlik Sense

Visste du att 27% saknar funktioner i sin BI-lösning? Och att 51% säger att rätt funktioner skulle göra att fler använder verktyget på deras företag? Välkommen till våra event i Stockholm 19/2 och Malmö 27/2 då vi berättar hur ni kan skräddarsy er lösning med extensions får att få ut det mesta av er investering i Qlik Sense.

Top BI Trends Webinar 2019

What does postmodern analytics look like and what does it mean for your business? Register now for Qlik’s webinar of the year to learn about what is means for you and the other BI Trends for 2019.

The Climber Finance Report Extension is TED accredited!

We are super excited to announce our second TED accreditation! The Climber Finance Report Extension combines the power of Qlik Sense with the looks of a classic report. It’s definitely the latest must have!