Climber Worldwide

Climber blir Planacy partner –
”Perfect match”

Planacy har ingått partnerskap med BI-konsultbolaget Climber, Europas största Qlik-partner, som är ledande inom molnbaserade dataanalyslösningar i  Qlik Sense.

”Både vi och Planacy är i en expansiv fas och det är helt rätt läge att inleda ett samarbete. Vår omfattande erfarenhet av budgetlösningar och finansiell uppföljning i Qlik Sense, kombinerat med Planacys expertis från budget- och prognosverktyg skapar ett starkt erbjudande”, säger Jonas Grundström, Senior Business Consultant på Climber.

Climber utvecklar BI-lösningar för alla typer av verksamhetsbehov i Qlik, men för att kunna arbeta optimalt med finansiell analys krävs också ett effektivt system för budget och prognos.

”För att bli en viktig del av den operationella uppföljningen måste budgetprocessen, allt från datahantering till inmatning och analys, förenklas för att sedan förädlas – och processen fokuseras på det som driver affären. Planacys smarta funktionalitet och sömlösa integration med Qlik möjliggör just det. Det är en perfect match, helt enkelt”, förklarar Jonas.

Climber grundades 2007 i Stockholm och har arbetat med Qlik sedan starten. Idag har de flest certifierade Qlik-konsulter i Europa, något som Planacys VD anser väldigt fördelaktigt.

”Vår partnerstrategi är tydlig. Vi ska arbeta med respektive marknads mest kompetenta och progressiva bolag inom vår vertikal. Climber är Europas ledande Qlik-partner och delar vår vision om att skapa mer intelligenta och framgångsrika företag. Med Planacy och våra kraftfulla och sömlösa integrationer till Qliks plattform ska det bli otroligt kul att se värdet som Climber kan skapa för sina kunder, inte bara i Sverige utan på sikt även i Europa”, avslutar Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

 

Webinar: Effektivisera budgetprocessen? Vi visar hur!

Genom att kombinera budgetering och prognos med finansiell uppföljning får ni en effektivare och mer precis process. På 20 minuter visar vi och Planacy hur ni enkelt kommer igång.

Climber_Planacy_Webinar_Effektivare Budget och prognosClimber Planacy Partner

Planacy – Plattformen för en effektivare budgetprocess

Planacy är ett svenskt SaaS-bolag som grundades år 2015. I dagsläget har över 80 företag i Norden valt Planacy som sin primära plattform för budget, prognos och planering, bla vår gemensamma kund Nobis. Planacy drivs av ett motiverat och passionerat team som utvecklar plattformen med visionen att bidra till mer framgångsrika företag genom att möjliggöra mer kontinuerliga, effektiva och värdeskapande planeringsprocesser. 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Carolina Mistander

Marketing Director
carolina.mistander@climber.se
+46 72 352 35 09

Jonas Grundström

Senior Business Consultant
jonas.grundstrom@climber.se
+46 73 340 26 36

News

Climber blir Planacy partner – Perfect match
News

Climber blir Planacy partner – Perfect match

Planacy har ingått partnerskap med BI-konsultbolaget Climber, Europas största Qlik-partner, som är ledande inom molnbaserade dataanalyslösningar i  Qlik Sense. Spana in vårt webinar om hur Planacy kan effektivisera budgetprocessen.

>>Läs pressreleasen här!
BI and Data Trends 2021
Event

BI and Data Trends 2021

By gaining flexibility, agility and awareness, your business can better respond to a more disruptive world. Using data and analytics to uncover more of the unseen ― lets you act early enough to make an impact. Get ready for what’s coming next. Register now!

>> Sign me up!
Data Revolution Virtual Summit
On-Demand Webinar

Data Revolution Virtual Summit

Now more than ever, businesses are relying on data to guide their next moves. Traditional approaches to business intelligence just aren’t enough. Join us and Qlik on this on-demand webinar for an insightful event. 

>> Sign up here!