Climber Worldwide

Vi söker en BI-konsult till vårt kontor i Stockholm

Är du en kommunikativ problemlösare som har erfarenhet av Qlik? Då kan du vara den Business Intelligence-konsult vi söker. Hos Climber väntar utmanande och varierande uppdrag hos spännande bolag inom olika branscher. 

Climber är ett konsultbolag inom Business Intelligence som utvecklar beslutsstödslösningar i Qlik. Vårt erbjudande rymmer hela Business Intelligence-resan och omfattar strategi, utveckling, infrastruktur och support. Bolaget grundades 2007 och idag är vi Europas ledande Qlik-partner med ca 100 medarbetare fördelade på sex kontor runt om i Europa. Vi har kommit en bra bit på vår resa men vill växa ännu mer. Nu söker vi en ambitiös Business Intelligence-konsult som vill ta nästa steg tillsammans med oss.

Om jobbet

Som BI-konsult på Climber hjälper du våra kunder att förstå hur deras verksamhet går och mår, och hur den kan bli ännu bättre. Ett BI-projekt är alltid en resa där verksamhetsförståelse, lyhördhet och ett nära samarbete med kund är lika viktiga beståndsdelar. Vi arbetar agilt i tajta team och projekten leds av en Business Intelligence Manager. Du är den som tillför teknisk kompetens till gruppen, står för gränssnittet och att urskilja rätt information i kundens olika system och datakällor.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av utveckling i Qlik Sense eller QlikView.
  • Arbetat med systemutveckling, systemarkitektur och Javascript.
  • Erfarenhet av relationsdatabaser och datamodellering.
  • Högskoleutbildning inom it, ekonomi eller informatik som t ex civilingenjör eller systemvetare.
  • God kommunikativ förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Vem är du?

En analytisk och kommunikativ problemlösare med höga ambitioner, som är lyhörd inför kundens förväntan men samtidigt vågar ifrågasätta och utmana för att lösningen ska bli den allra bästa. Varför är sannolikt ett ord du använder frekvent idag. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och enkel att samarbeta med. Det är också viktigt att du är adaptiv och triggas av nya förutsättningar i en värld av ständigt pågående projekt. Frihet under ansvar är både vår och din melodi. Om du drivs av att lära dig mer och utvecklas, både som person och i din roll, kommer du att trivas hos Climber.

VAD VÄNTAR DIG?

Climber är en fartfylld och flexibel arbetsplats där du enkelt kombinerar liv och arbetsliv. Vi är ett aktivt gäng som trivs med varandra och har kul tillsammans. Det gäller både en grå tisdag i november, som på vår årliga kick off – Company Meeting – i augusti. Hos oss varvas fredagsfrukostar, tisdagsluncher, AW:s och pingisturneringar med månadsmöten och kvartalsvisa utbildningsdagar där vi delar kunskap och erfarenheter. Vi sitter centralt i nya lokaler vid Hötorget i Stockholm.

Sök jobbet!

Låter det här som du? Ansök direkt via knappen nedan eller maila ditt CV och ett kort personligt brev till jobb@climber.se. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta Eva Chrona eller Ulrika Da Silva. Vi ser fram emot din ansökan!

Ulrika Da Silva

Consultant & Enablement Manager
ulrika.da.silva@climber.se
+46 70 545 27 79