climber-blocks
Countries

Vad vi gör

Alla verksamheter har outnyttjad potential. Det gäller bara att hitta den och det kan vi på Climber hjälpa dig med. Vi utvecklar Business Intelligence-lösningar i verktygen QlikView och Qlik Sense som omvandlar komplex data från dina befintliga informationssystem till konkreta besluts­underlag. Samlade insikter som berättar hur du kan effektivisera dina processer, identifiera nya affärsmöjligheter och öka såväl konkurrenskraft som lönsamhet. Vi kallar det Creating Intelligent Business och det är en resa vi gör tillsammans. Kontakta oss och låt oss börja!

icon-star

Business Intelligence

Beslutsstödsapplikationer i de marknadsledande verktygen QlikView och Qlik Sense, som samlar, visualiserar och skapar konkreta beslutsunderlag av informationen i era it-system.
Ladda ner din gratisversion »

icon-star

Rapportering – Nprinting

Skräddarsydda, schemalagda rapporter till utvalda mottagare i realtid, som gör det möjligt att fatta snabba beslut för att direkt påverka effektiviteten i den dagliga verksamheten.
Testa NPrinting kostnadsfritt »

icon-star

Support och utveckling

En stabil Qlik-miljö och nöjda användare optimerar din investering över tid. Climber Expert Services arbetar proaktivt med support, förvaltning och vidareutveckling av er Business Intelligence-lösning.
Ta del av vårt unika erbjudande »

Vårt arbetssätt

Ett välladdat frågebatteri och en aldrig sinande nyfikenhet är våra allra viktigaste verktyg. För det är bara genom att verkligen förstå din verksamhet, dina utmaningar och vad du vill uppnå som vi tillsammans kan urskilja vilken information du behöver. Målsättningen är alltid densamma – att leverera effektiva BI-lösningar i världsklass som identifierar potential du inte visste att du hade. Vi är nämligen inte bara frågvisa utan också Europas största Qlik-partner med flest certifierade konsulter i världen. En erfaren och internationell aktör med kontor i sju länder som värderar långsiktiga relationer med såväl kunder som partners.

Kunder

Telekom, finans och elektronik är bara några exempel. Våra konsulter har gjort det mesta. Sedan starten 2005 har vi byggt över 2000 applikationer till 300 lokala och internationella företag. Storlek, bransch och marknad spelar med andra ord ingen större roll. Det är dina specifika utmaningar som triggar oss.

Teamet

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. De är skillnaden mellan en bra och en suverän lösning och avgör hur mycket du kommer att tjäna på din investering. Hos oss arbetar 96 dedikerade, trevliga och kompetenta verksamhetsutvecklare, BI-konsulter och Qlik-experter. Tillsammans utgör de ett oslagbart team och här kan ni läsa om några av dem:

JOHAN TULLGREN - BI MANAGER

Erfaren Business Intelligence Manager med stort A i social kompetens, som med trygg hand leder våra kunder till framgång. Glad tvåbarnspappa som precis inlett sin triathlonkarriär.

JOHANNES SÄFSTRÖM - BI KONSULT

Seniorkonsult med känsla för detaljer som anslöt till Climber 2012. Kör klassikern på fritiden som vi andra byter strumpor och drömmer om att renovera en caféracer till sommaren.

MI TA - BI Konsult

Konsult som smidigt och graciöst orienterar sig fram i den tekniska djungeln. En expert på Stockholms tunnelbanesystem som alltid är i tid och gärna tar vackra bilder på fritiden.

TIMOTHY FORNI - SÄLJASSISTENT

Halvitalienare med oändlig energi som förstärker vår säljavdelning vid sidan om studierna. Varvar sofflocket med hockeyträningar och springer enkelt ifrån oss andra i löparspåret.

Visionär vd som grundade Climber 2005 och växlar mellan skidor och surfbräda på fritiden. Tidsoptimist deluxe och en mästare på att vara närvarande men överallt på samma gång.

Henrik Johnsson - BI Konsult

Ständigt leende konsult som älskar semmelwraps. Hittade till Climber 2011 genom vårt traineeprogram och har jobbat på vårt danska kontor, men lever nu familjeliv i Stockholm.

Kontakt

Vill du veta mer om QlikView? Testa någon av våra applikationer? Eller dela dina utmaningar med oss? Hör av dig till vår säljchef Eva eller låt någon av våra Business Intelligence Managers kontakta dig genom att fylla i formuläret nedan.

Tack för ditt intresse
Vi återkommer till dig inom kort


example-person
VILL DU VETA MER OM VÅRA TJÄNSTER?

Vår säljchef Eva kan allt värt att veta om Business Intelligence. Hon är en genuin småstadsbo som finslipar golfsvingen på lediga stunder. Ring Eva så berättar hon hur vi kan hjälpa dig.
eva.wallin@climber.se
0705-08 92 27

example-person
Får du ut max av din Qlik-lösning?

Det kan vår CTO Johan svara på! En outdoor- och peopleperson som leder vår eminenta support – Climber Expert Services. Lyhört och med varsam hand guidar han dig till en stabil och effektiv Qlik-miljö.

johan.levander@climber.se
0709-52 91 60

Följ oss på Linkedin där vi delar med oss av det senaste inom Business Intelligence. Du är också varmt välkommen på våra frukostseminarier. Anmäl dig till vår maillista så skickar vi en inbjudan.