Climber Worldwide

Vi söker en senior BI-konsult till vårt kontor i Stockholm

Analytisk, dedikerad och har minst 3 års erfarenhet av Qlik? Då kan du vara den seniorkonsult vi söker. Hos Climber väntar utmanande och varierande uppdrag hos spännande bolag inom olika branscher. 

Climber är ett konsultbolag inom Business Intelligence som utvecklar beslutsstödslösningar i Qlik. Vårt erbjudande rymmer hela Business Intelligence-resan och omfattar strategi, utveckling, infrastruktur och support. Bolaget grundades 2007 och idag är vi Europas ledande Qlik-partner med 100 medarbetare fördelade på sex kontor i fem länder. Vi har kommit en bra bit på vår resa men vill växa ännu mer. Nu söker vi en erfaren, analytisk och dedikerad senior Business Intelligence-konsult som kan hjälpa oss att ta nästa steg.

Om jobbet

Som seniorkonsult på Climber gör du det möjligt för våra kunder att driva sin verksamhet framåt på ett ännu bättre sätt. Du är projektledaren med god insikt i verksamheten som skapar och implementerar beslutsstödslösningar i Qlik. Baserat på din analys av kundens affär och det aktuella verksamhetsområdet tar du fram specifikationer för hur lösningen ska utformas. Vi arbetar agilt i mindre team och ditt främsta bollplank är kundansvarig Business Intelligence Manager. Du leder det aktuella projektet, men bidrar också till ett långsiktigt samarbete genom att initiera vidareutveckling och uppmärksamma behovet av nya lösningar.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

  • Erfarenhet av BI-verktyg, och har arbetat minst 3 år med utveckling, helst i QlikView eller Qlik Sense.
  • Arbetat med applikationssupport, ERP-system och datalagerarkitektur.
  • Grundläggande kunskap inom företagsekonomi vad gäller affärsflöden, nyckeltal och rapportering.
  • Gedigen erfarenhet av konsultrollen, gärna från flera olika branscher och verksamheter.
  • Högskoleutbildning inom ekonomi, it, informatik eller som civilingenjör.
  • Mycket god kommunikativ förmåga. Du uttrycker dig utmärkt i tal och skrift på svenska och engelska.

 

VEM ÄR DU?

En analytisk, utåtriktad och ansvarsfull lagspelare med höga ambitioner och stor kapacitet. Du sätter dig snabbt in i kundens verksamhet, har övergripande förståelse för affärsflödena på ett företag och vilka rapporteringsbehov som finns kopplade till t ex ekonomi, försäljning och inköp. Som person är du kommunikativ och transparent, lyhörd men ifrågasättande, och tar självklart ansvar för de utmaningar som kan uppstå under projektets gång. Frihet under ansvar är din melodi, du drivs av att utvecklas och delar gärna med dig av din egen kunskap.

VAD VÄNTAR DIG?

Climber är en öppen och flexibel arbetsplats med högt i tak där du enkelt kombinerar liv och arbetsliv. Här delar du kontor med många entusiastiska kollegor som trivs ihop och gärna hittar på saker tillsammans. Hos oss varvas tisdagsluncher och pingis med fredagsfrukostar, Fifa-turneringar och vår årliga kick-off – Company Meeting – någonstans i Europa. Vid våra månadsmöten och kvartalsvisa utbildningsdagar samlas alla konsulter för att dela kunskap, lösningar och erfarenheter. Vi sitter centralt i nya och fräscha lokaler vid Hötorget i Stockholm.

Sök jobbet!

Låter det här som du? Ansök direkt via knappen nedan eller maila ditt CV och ett kort personligt brev till jobb@climber.se. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta Eva Chrona eller Ulrika Da Silva. Vi ser fram emot din ansökan!

Ulrika Da Silva

Consultant & Enablement Manager
ulrika.da.silva@climber.se
+46 70 545 27 79