Climber Worldwide

Är du intresserad av att göra din
LIA-praktik hos oss?

Går du en IT utbildning idag och söker LIA-praktik? Är du lika övertygad som vi om att datadrivna företag fattar bättre beslut? Vill du dessutom se om Qlik kan vara verktyget som leder dit? Då kan vi vara en match!

Climber är ett konsultbolag inom Business Intelligence som utvecklar beslutsstödslösningar i Qlik. Vårt erbjudande rymmer hela Business Intelligence-resan och omfattar strategi, utveckling, infrastruktur och support. Bolaget grundades 2007 och idag är vi Europas ledande Qlik-partner med 80 medarbetare fördelade på fem kontor runt om i Europa. I Stockholm och Malmö tar vi emot BI praktikanter, men vi tar också emot praktikanter till vårt Expert Services team som sitter i Stockholm och servar samtliga våra kontor i Europa.

Om Climbers Praktikprogram

Genom vår erfarenhet av tidigare praktikanter har vi skapat ett program som vi följer för att både du och vi ska få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss! Hos Climber får du en strukturerad praktik med stöd av dedikerade handledare. 

Vi har ett utbildningsschema där teoretiska och praktiska moment varvas, och toppas med en större praktikuppgift då du bygger en kundlösning. Du har hjälp av din handledare under hela tiden.

Under praktiken får du ta del av:

  • Lärarledda sessioner
  • Qliks utbildningar
  • Veckovisa övningsuppgifter
  • Intern knowledgebase
  • Månadsmöten, då vi går igenom ny funktionalitet i Qlik

Du får dessutom följa med olika yrkeskategorier och se hur de jobbar.

När din praktikperiod hos oss är slut har du genomfört en utbildning som gör att du är redo att jobba som Qlikutvecklare. Vid ömsesidig match finns det goda möjligheter till anställning hos oss!

 

Vem är du?

En analytisk och kommunikativ problemlösare med höga ambitioner, som är lyhörd men samtidigt vågar ifrågasätta och utmana för att lösningen ska bli den allra bästa. Förkunskap av Qlik är inget som krävs – det löser vi på plats! Men varför är sannolikt ett ord du använder frekvent idag. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och enkel att samarbeta med. Det är också viktigt att du är adaptiv och triggas av nya förutsättningar i en värld av ständigt pågående projekt. Om du drivs av att lära dig mer och utvecklas, kommer du att trivas hos oss på Climber.

VAD VÄNTAR DIG?

Under din praktik får du förutom att känna på hur det är att jobba hos oss såklart ta del av vår företagskultur och hur det är att vara en Climber. Du möts av en fartfylld och flexibel arbetsplats där det är enkelt att kombinera liv och arbetsliv. Vi är ett aktivt gäng som trivs med varandra och har kul tillsammans. Här varvas fredagsfrukostar, AW:s, pingis och FIFA turneringar med månadsmöten och kvartalsvisa utbildningsdagar där vi delar kunskap och erfarenheter. Vi sitter centralt i nya lokaler, vid Hötorget i Stockholm och vid Centralstationen i Malmö.

Anmäl ditt intresse!

Låter det här som något för dig? Anmäl ditt intresse direkt via knappen nedan eller maila ditt CV och ett kort personligt brev till jobb@climber.se. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Da Silva. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ulrika Da Silva

Consultant & Enablement Manager
ulrika.da.silva@climber.se
+46 70 545 27 79