Climber Worldwide

Vi söker en Budget & Planning-konsult inom Planacy till vårt kontor i Stockholm

Climber är idag Europas ledande Qlik-partner med ca 100 medarbetare fördelade på sex kontor i Stockholm, Malmö, London, Köpenhamn, Helsingfors och Hengelo. Kontoret i Stockholm ligger centralt i ett av höghusen på 13:e våningen vid Hötorget i Stockholm, här jobbar ett femtiotal kollegor med blandade roller.

Om jobbet

Climber har lång erfarenhet av budget och planering med hjälp av andra verktyg, men har ingått ett partnerskap med Planacy, och behöver därför förstärka inom detta område för fortsatt ökad tillväxt. Planacy är en av de modernaste Budget & Planning-plattformarna som finns på marknaden. Som Planacy-konsult kommer du att hjälpa Climbers kunder att få en bättre framåtblick byggd på effektiva, agila och kollaborativa planeringsprocesser.

Vi söker dig som:

  • Har minst 3–5 års erfarenhet från ekonomiposition i en linjeorganisation eller som verksamhetskonsult
  • Har tidigare erfarenhet av planning-system eller arbete med budgetverktyg och prognosprocesser, antingen som konsult eller beställare alternativt från en roll med budgetansvar på ett större bolag
  • Har minst 2 års erfarenhet av utvecklingsarbete och goda kunskaper i SQL
  • Har koll på Qlik Sense
  • Uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift

Det allra bästa är såklart om du redan idag jobbar som Planacy- alternativt Bizview-utvecklare eller som systemägare/beställare av systemet.

Vem är du?

Tjänsten passar dig som har en gedigen bakgrund inom ekonomi och en bred förståelse för hela processen med en tyngd inom budget och prognos. Rollen kräver att du är väldigt teknisk och har kunskap samt förståelse för den tekniska arkitekturen av verktyget och inte bara fronten. I rollen ingår presale- och kundansvar vilket ställer höga krav på din konsultmässighet och kommunikation. Du har ett logiskt och analytiskt sinne och kan snabbt sätta dig in i och förstå hela processer och är övertygande nog att få kunden att kunna tänka om. Som person drivs du av möjligheten att vara med och effektivisera kundernas planering och verksamhetsuppföljning. Du trivs med att arbeta självständigt men värdesätter samtidigt lagarbete och är mån om att bidra till ett gott arbetsklimat.

VAD VÄNTAR DIG?

Climber är en fartfylld och flexibel arbetsplats med högt i tak där du enkelt kombinerar liv och arbetsliv. Kollegorna består av ett aktivt gäng som trivs med varandra och gärna gör saker tillsammans. Hos Climber varvas fredagsfrukostar och AWs med månadsmöten och kvartalsvisa utbildningsdagar. En av årets höjdpunkter är Company Meeting, där alla kollegor samlas för en gemensam kickoff någonstans i Europa. Du kommer att ha en flexibel vardag som innebär arbete både ute hos kund, på kontoret och remote. Det kan även komma att ingå resor till kontoret i Malmö.

Sök jobbet!

Låter det här som du? Maila ditt CV och ett kort personligt brev till jobb@climber.se. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta Eva Chrona eller Ulrika Da Silva. Vi ser fram emot din ansökan!

Ulrika da Silva

Consultant & Enablement Manager
ulrika.da.silva@climber.se
+46 70 545 27 79