Climber Worldwide

Få ut mer av Qlik Sense med Climber Extensions

Med Climber Extensions kan ni addera smarta och skräddarsydda funktioner och visualiseringar som gör Qlik Sense än mer kraftfullt, mångsidigt och enklare att använda. En komplett affärslösning med andra ord. Vi har utvecklat en rad extensions såsom Selection Bar, Cards, Container och Custom Report som möjliggör enklare urval, dynamiska rapporter och smarta visualiseringar. Vi har även utvecklat extensions särskilt för ekonomiavdelningen för en bättre ekonomiuppföljning. Med Climber Finance Report och KPI för Qlik Sense kan ni t ex inkludera resultat- och balansräkning till Qlik Sense, lägga in livekommentarer och få bättre överblick genom KPIer med bakomliggande trendlinjer. Använder du QlikView idag? Extensions är den enkla vägen till en bättre BI-lösning där funktionaliteten ni känner igen och uppskattar från QlikView finns kvar.

Climber Extensions icons

VÅRA EXTENSIONS

Med extensions adderar du funktionalitet och visualiseringar som gör Qlik Sense ännu enklare att använda. Vill du ha tabeller som är mer dynamiska? Vill du kunna göra snabbare urval? Eller lägga till resultaträkningen till ditt BI verktyg? Med Climber Extensions för Qlik Sense skapar vi en komplett BI-lösning med alla funktioner och visualseringar ni behöver.

SELECTION BAR EXTENSION

Climber Selection Bar är vår mest använda extension och definitionen av en smart verktygsmeny som gör dina urval enkla och överskådliga. Välj och sortera dina data med ett klick och se resultatet av dina val direkt. Selection bar har ett antal förval som tillåter fält, variabler och flaggor att synas. Den används i så gott som alla våra Qlik Sense applikationer och är ett smidigt sätt att skapa en bra verktygsmeny. Ni kan också länka till andra Qlik Sense dokument (document chaining) och låta urvalen hänga med. Spana in videon för att se alla smarta funktioner. Climber Selection Bar Extension finns tillgänglig via prenumeration. Kontakta oss för mer information!

CARDS EXTENSION

En bild säger mer än tusen ord. Med Climber Cards Extension kan du lägga in bilder i dina tabeller för att få en snyggare dashboard med snabbare igenkänning. Du kan t ex inkludera bilder på produkter, logotyper eller människor och på så vis göra dina listor mer levande och överskådliga. Climber Cards Extension har en responsiv design, där du kan välja mellan flera layouter och olika bildformat. I videon visar vi alla funktioner. Cards Extensions finns tillgänglig via prenumeration. Kontakta oss om du vill veta mer!

KPI icon

KPI EXTENSION

Med Climber KPI Extension får du både nyckeltal och trendlinje i ett och samma objekt. Du kan konfigurera både färger och trendlinje för att kunna jämföra mål och resultat över tid. Förutom en tydlig KPI får du en överskådlig bakgrund till siffran och snabbare insikter. Climber KPI Extension är fullt responsiv och fungerar som ett standardobjekt i Qlik Sense, vilket gör det enkelt att navigera mellan dashboard och detaljer i andra vyer. I filmen visar vi hur det fungerar! KPI Extension finns tillgänglig via prenumeration. Kontakta oss om du vill veta mer!

CONTAINER EXTENSION

Trångt på skärmen men vill ändå kunna visa flera objekt i olika visualiseringar? Då är vår Container Extension lösningen – ett enkelt men kraftfullt tillägg till Qlik Sense gränssnitt! Den ger dig möjlighet att inkludera flera objekt på samma yta. Du väljer enkelt vilka objekt som ska visas via menyn eller ikonerna till vänster.  Mer avancerade användare kan styra vilket objekt som visas baserat på värden eller urval i applikationen. Kontakta oss för en demo!

The Climber Custom Report Extension Icon

CUSTOM REPORT+ EXTENSION

Vill du ha en dynamisk pivottabell? Med Custom Report + Extension kan du skapa både dynamiska tabeller och  pivottabeller, baserat på vad du vill se. Välj dina dimensioner och measures och flytta enkelt kolumner och rader för att få den vy du behöver. Du kan också spara förvalda layouter. Custom Report+ Extension finns tillgänglig via prenumeration. Kontakta oss för att boka en demo!

The Climber P&L Extension Icon

FINANCE REPORT EXTENSION

En ekonomiavdelning har särskilda analys och rapporteringsbehov som skiljer sig från andra affärsområden. Det ställer också större krav på funktionaliteten i ert BI-verktyg. Har du försökt att skapa en resultat- eller balansräkning i Qlik Sense? Då vet du hur begränsade standardtabellerna är. I Finance Report har vi skapat en tabell specifikt för ekonomiavdelningens behov som gör det enkelt att skapa en resultaträkning enligt ekonomichefens önskemål. Spana in videon för att se hur det fungerar! Finance Report Extension finns tillgänglig via prenumeration. Kontakta oss gärna för mer information eller att boka en demo.

Finance Report+ EXTENSION

Med Finance Report + Extension får du all funktionalitet som i Finance Report men kan även lägga till live-kommentarer i dina rapporter. Alla kommentarer syns direkt utan omladdning eller väntetid. Ni kan sätta upp olika nivåer för kommenteringen, och vem som ska se vad. Till exempel kan en enhet kommentera på enbart sina data, gruppchefen lägga till ytterligare kommentarer och VDn se helheten. Finance Report+ Extension finns tillgänglig via prenumeration. Kontakta oss gärna för att boka en demo!

Climber Extensions divider

HUR FUNGERAR DET?

Prenumeration

Climber Extensions är tillgängliga via prenumeration som tecknas på bolags- eller organisationsnivå. Ni väljer det paket som passar era behov bäst:  Self-service, Finance eller Finance+ och tecknar en månadsprenumeration. Då kan ni använda alla extensions i paketet i samtliga era applikationer och av alla användare. Månadsavgiften baseras på antalet användare. Prenumerationen löper per månad, utan bindningstid och ni kan närsomhelst uppgradera från ett paket till ett annat.

Paket

Vi erbjuder tre olika paket – Self-Service, Finance och Finance+ – via prenumeration.

Climber Extensions Packages

Installation & support

I en extensionsprenumeration ingår produktsupport, uppdateringar och alla tillägg som görs till paketen över tid.

INSTALLATION

När du teckat din extensionsprenumeration är nästa steg installation. Climber Extensions installeras sömlöst via QMC. Behöver du hjälp? Kontakta support@climberextensions.com

SUPPORT

Din prenumeration inkluderar produktsupport för att säkerställa att allt fungerar smidigt med nya versioner av Qlik Sense. Alla supportfrågor hanteras via vårt ärendehanteringssystem. Maila din fråga till support@climber.eu

Climber Extensions divider

FAQ – Climber Extensions

Vad ingår i en extensionsprenumeration?

I prenumerationen ingår normal produktsupport samt uppgraderingar och tillägg som görs till extensionspaketen över tid. Nya versioner av Qlik Sense supporteras inom några veckor efter att de lanserats. Uppdateringar och buggfixar sker varje månad.

Fungerar extensions i QAP (mashups)?

Ja.

Fungerar extensions i Story Mode?

Ja.

Fungerar extensions med NPrinting?

Ja.

Vilken typ av utvecklarkunskap behövs?

Alla extensions levereras med instruktioner för hur ni installerar och kommer igång. Med Climber Finance Report följer en mall utifrån vilken en erfaren konsult kan göra installationen. Kommentarsfunktionen i Finance Report Plus kan kräva viss teknisk hjälp och då ber vi kontakta support@climber.eu.

Vad finns det för betalningsalternativ?

Våra extensions är tillgängliga via månadsprenumeration som ni betalar via faktura årsvis.

Climber Extensions divider

Vill du veta mer eller boka en demo? KONTAKTA OSS!

Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka en demo via formuläret nedan.

CTO Climber Extensions
MICHAEL.NORDSTROM@CLIMBER.se
+46 70 444 29 47

Michael Nordström

Säljkoordinator Climber Extensions
samantha.hartley@climber.se
+46 70 746 75 34

Samantha Hartley

Vill du boka en demo?

Vilka extensions är du intresserad av?

Hur många använder Qlik i er organisation?

Ja tack, jag vill gärna ha Climbers nyhetsbrev!