Climber Worldwide

Bygg ett spårbart datalager med TimeXtender

Ett välstrukturerat datalager som hämtar, länkar och omvandlar data korrekt är en förutsättning för att kunna göra avancerade analyser. Med TimeXtenders mjukvara Data Discovery Hub möjliggör du ”rapid datawarehousing” och kan snabbt och enkelt bygga ett dokumenterat och spårbart datalager. Det här är ett bra verktyg om du inte vill göra hela ETL-processen i QlikView eller Qlik Sense, men ändå skapa en tydlig struktur för den. Ni får hjälp att säkerställa datakvalitén och kan följa data från applikationen till källan, och därigenom härleda var information ni tittar på kommer ifrån. All dokumentationen sker dessutom automatiskt vilket underlättar såväl vidareutveckling som felsökning.

Så fungerar det:

Om TimeXtender

TimeXtender är mjukvarubolag inom Data Warehouse Automation (DWA) med huvudkontor i Danmark. VDn Heine Krog Iversen grundade bolaget 2005 och genom sina olika partners finns man idag representerade i ett 60-tal länder över hela världen. Sedan 2016 är man teknologpartner till Qlik.

Kontakta oss!

Hör av dig till oss när ni vill veta mer om TimeXtender, få en offert eller boka en demo. Vi kommer till er och visar hur verktyget fungerar och hur det kan integreras med Qlik.

Försäljningschef
Eva Wallin
+46 70 508 92 27

Eva Wallin

Verksamhetskonsult
daniel.haggroth@climber.se
+46 73 537 10 26

Daniel Häggroth